Kuka olen? Minä valmentajana

Olen Lauri Hannelin, Personal Trainer Lappeenrannasta. Olen FAF Personal Trainer, ATP, EREPS, ja YMCA sertifioinnilla. Kuntosaliharjoittelu kehonrakennuksesta voimanostoon on ollut intohimoni jo yli kymmenen vuotta. 

Harrastus muuttui nopeasti elämäntavaksi, ja innostuin liikunta- ja ravitsemustieteiden opiskelusta. Halusin maksimoida edistymiseni, ja seurasin yhä tiiviimmin näyttöön perustuvaa kuntoiluyhteisöä. Tästä syntyi myös halu jakaa tietoa ja tukea muita matkalla kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia. 

Olen valmentajana rauhallinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Haluan luoda vahvan suhteen jokaisen asiakkaani kanssa, avoin viestintä ja luottamus takaavat, että pääsemme pitkälle.

Haluan luoda sinulle pysyviä tuloksia. Tämä ei onnistu ohjelmilla joita on mahdotonta toteuttaa pitkässä juoksussa, tai harjoittelulla joka tuntuu pakkopullalta. Luomalla yksilölliset ohjelmat jotka sopivat elämäntapoihisi ja tavoitteisiisi varmistamme että pysyt haluamassasi kunnossa.

Olen vuosien saatossa törmännyt useampaan valmentajaan, jotka painottavat yhä vanhan liiton oppeja kuntosaliharjoittelussa. Vaikka osa näistä metodeista toimiikin, ei se tarkoita,  etteikö asioita voisi tehdä paremmin. Murran näitä uskomuksia valmennuksella joka perustuu tutkittuun tietoon ja viimeisimpään näyttöön siitä mikä on kaikista tehokkainta tavoitteidesi saavuttamiseksi.